Kennel Zirconium Gemorinum

Pentuja suunnitteilla!

DOBECHESTER FROSTY
BALT & EE & LV & LT JMVA
BH, TK2, TK1, RTK1, KK1, MH
EXIMUS VIS MEMENTO MORI

* HD A/A
* ED 0/0
* LTV0, VA0, SP0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - kantaja

* LT +112 p.
* näyttelystä EE JUN SERT

* Vilho KoiraNetissä
* omistaja Essi RoimolaVilho on 4-vuotias, itsevarma ja aktiivinen uros joka on aina valmiina treenaamaan. Vilho on ahne, ja korkean saalisviestin kanssa helposti motivoitavissa.

Vilho on sopivasti ohjaajapehmeä, joten yhdessä työskentely ja arki on ollut mukavaa. Työskennellessään Vilholla on korkea motivaatio ja se on hyvin ohjattavissa.

Vilhon kanssa on harrastettu pienestä asti pelastuskoiralajeja (hakua, jälkeä ja raunioita). Vuoden verran Vilhon kanssa on käyty myös purutreeneissä.

Vilhon kanssa eletään lapsiperheen arkea kaupunkiolosuhteissa ja elämä sen kanssa on kaikin puolin helppoa! Vilho on tavattavissa Vantaalla.

Vilhon esittely kasvattajan kotisivuilla

* HD B/B
* ED 0/0
* LTV0, VA0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - vapaa (vanhempien perusteella)

* Agi 1
* näyttelystä mm. 3 x SERT, 3 x ROP

* SDY:n Monipuolisin dobermann 2019

* Mori KoiraNetissä
* omistaja Hanna Pasanen

Mori on 3,5-vuotias, avoin ja sosiaalinen narttu. Treenikentällä sen kanssa on ilo touhuta, se palkkautuu niin ruualla, saaliilla kuin sosiaalisellakin palkalla. Sen kanssa on helppo harrastaa lajia kuin lajia, uiminen on ehkä ainoa mistä se ei ole innostunut :) Morin kanssa on harrastettu tottelevaisuuden lisäksi agilityä, rally-tokoa ja FH-jälkeä. Ensi vuonna on tavoitteena saada tulos FH-kokeesta.

Kotioloissa Mori on huomaamaton, ei hötkyile turhia vaan keskittyy pyydystämään auringonsäteitä sohvalla. Se on kuitenkin aina valmis toimintaan! Mori elää toisen koiran kanssa ongelmitta, sen sosiaalisuus on myös treenikentällä ilo eikä se räyhää muille. Mori on tavattavissa kotona Espoossa tai treenikentällä.Morin ja Vilhon treffit suoritettu onnistuneesti 27.12.2020. Jos kaikki menee hyvin, pennut syntyvät helmikuun lopussa. Pennuille etsitään aktiivisia, harrastavia koteja. Pennuista odotetaan toimeliaita koiranalkuja erilaisiin harrastuksiin ja perheenjäseniksi. Toivon niistä olevan iloa omistajilleen pitkäksi aikaa!

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Mukaan saa pentupaketin ja kasvattajan tuen pennun elämän haasteisiin!

Olen käynyt kasvattajakurssin 2020. Olen Suomen Dobermannyhdistyksen ja Suomen Kennelliiton jäsen. Olen saanut Suomen Dobermannyhdistykseltä kultaisen ansiomerkin. Olen myös toko- ja rallytokokoetoimitsija. Tokokoetoimitsijana toimin säännöllisesti, rallytokoon en vielä ole koronan takia päässyt.

Koirien kouluttaminen on lähellä sydäntäni ja treeniapua pennunomistajat saavat halutessaan - oli tavoitteena sitten koekentät tai kotioloissa mukava, toimiva koira. Ihanteellinen dobermann sopii niin käyttöön kuin näyttöön, eikä koiran ominaisuudet rajoita lajivalintaa. Dobermann on aktiivinen palveluskoira ja sen peruskoulutukseen on hyvä käyttää hieman aikaa varsinkin ensimmäisen vuoden aikana. Se on myös kaikessa mukana, utelias ja innokas tekemään mitä vain!

Jos haluat kuulla yhdistelmästä lisää tai olet kiinnostunut tulevasta pentueesta, ota yhteyttä hanna@doberock.net tai puhelimitse (iltaisin, päivisin Signal/WhatsApp) 050 593 6486. Morista löydät lisää tietoja kotisivuilta www.doberock.net.