Dobermannin pentuja - Kennel Zirconium Gemorinum!


Kennel Zirconium Gemorinum

Pentuja suunnitteilla vuodenvaihteeseen!
ZTP SG1B, BH, AD, RTK2, MH
WALLDOBES IRON IMPERATOR
BALT & EE & LV & LT JMVA
BH, TK1, RTK1, KK1, MH
EXIMUS VIS MEMENTO MORI

* HD B/C
* ED 0/0
* LTV0, VA0, SP0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - kantaja

* TOKO ALO2
* LT +183 p.
* näyttelystä EH

* Uuno KoiraNetissä
* omistaja Saana LehtonenUuno on 6-vuotias uros joka seisoo omilla jaloillaan. Sillä on hyvä hermorakenne joka tukee sen temperamenttia ja vilkkautta.

Uuno on avoin ja ystävällinen koira, joka antaa kaikkien käsitellä itseään. Uuno on urokselle sopivalla tavalla pidättyväinen, ei mielistelevä koira.

Kotioloissa Uuno on rauhallinen ja helppo koira. Tottiksessa ja jäljellä syttyy helposti. Uuno on terve, käynyt vain rokotuksilla viimeisen neljän vuoden aikana. Uuno on ahne, ruokaa käytetään jäljellä palkkana. Tottiksessa pallo on maailman paras palkka!

* HD B/B
* ED 0/0
* LTV0, VA0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - vapaa (vanhempien perusteella)

* TOKO AVO1
* Agi 1
* näyttelystä mm. 3 x SERT, 3 x ROP

* SDY:n Monipuolisin dobermann 2019

* Mori KoiraNetissä
* omistaja Hanna Pasanen

Mori on 3-vuotias, avoin ja sosiaalinen narttu. Treenikentällä sen kanssa on ilo touhuta, se palkkautuu niin ruualla, saaliilla kuin sosiaalisellakin palkalla. Sen kanssa on helppo harrastaa lajia kuin lajia, uiminen on ehkä ainoa mistä se ei ole innostunut :) Morin kanssa on harrastettu tottelevaisuuden lisäksi agilityä, rally-tokoa ja FH-jälkeä. Ensi vuonna on tavoitteena päästä FH-kokeeseen.

Kotioloissa Mori on huomaamaton, ei hötkyile turhia vaan keskittyy pyydystämään auringonsäteitä sohvalla. Se on kuitenkin aina valmis toimintaan! Mori elää myös koiran kanssa ongelmitta, sen sosiaalisuus on myös treenikentällä ilo eikä se räyhää muille. Mori on tavattavissa kotona Espoossa tai treenikentällä.Morin ja Uunon pennut on tarkoitus saattaa alulle seuraavasta juoksusta, jota odotetaan alkavaksi lokakuussa. Jos kaikki menee hyvin, pennut syntyvät vuodenvaihteen tienoilla. Pennuille etsitään aktiivisia, harrastavia koteja. Pennuista odotetaan toimeliaita koiranalkuja erilaisiin harrastuksiin ja perheenjäseniksi. Toivon niistä olevan iloa omistajilleen pitkäksi aikaa!

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Mukaan saa pentupaketin ja kasvattajan tuen pennun elämän haasteisiin!

Olen käynyt kasvattajakurssin 2020. Olen Suomen Dobermannyhdistyksen ja Suomen Kennelliiton jäsen. Olen saanut Suomen Dobermannyhdistykseltä kultaisen ansiomerkin. Olen myös toko- ja rallytokokoetoimitsija, toimien näissä tehtävissä aktiivisesti.

Koirien kouluttaminen on lähellä sydäntäni ja treeniapua pennunomistajat saavat halutessaan - oli tavoitteena sitten koekentät tai kotioloissa mukava, toimiva koira. Ihanteellinen dobermann sopii niin käyttöön kuin näyttöön, eikä koiran ominaisuudet rajoita lajivalintaa. Dobermann on aktiivinen palveluskoira ja sen peruskoulutukseen on hyvä käyttää hieman aikaa varsinkin ensimmäisen vuoden aikana. Se on myös kaikessa mukana, utelias ja innokas tekemään mitä vain!

Jos haluat kuulla yhdistelmästä lisää tai olet kiinnostunut tulevasta pentueesta, ota yhteyttä hanna@doberock.net tai puhelimitse (iltaisin, päivisin WhatsApp) 050 593 6486. Morista löydät lisää tietoja kotisivuilta www.doberock.net.