Dobermannin pentuja!


Pentusuunnitelmia kesälle 2020!
BH, MH, LT
SAN SOUL BORN TO BE WILD
BALT & EE & LV & LT JMVA
BH, TK1, KK1, MH
EXIMUS VIS MEMENTO MORI

* HD A
* ED 0/0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - kantaja

* TOKO AVO1
* Agi 3
* LT +128 p.
* 3 x SERT, CACIB, 3 x ROP, 4 x ROP-VET

* SDY:n Agilityn rotumestari 2019
* SDY:n Vuoden agilitydobermann 2019
* Mötkö KoiraNetissä
* omistaja Taina Asikainen

Mötkö on 9-vuotias, edelleen energinen ja työhaluinen koira. Viettirakenteeltaan se on tasapainoinen ja moottorina toimii taistelutahto. Mötkö on päässyt agilityssä 3-luokkaan saakka, siitä huolimatta että se on usein eri mieltä tuomarin kanssa ratapiirroksesta :) Tällä hetkellä Mötkö valmistautuu FH-kokeeseen.

Mötkö on helppo koira kotioloissa ja elää koiralaumassa. Ihmisiä kohtaan se on avoin, tulee syliin ja juttelee mukavia. Mötkö on tavattavissa Porvoossa sopimuksen mukaan.

* HD B
* ED 0/0
* LTV 0, VA 0
* PHTVL/PHPV 0
* CAH M0
* sydän - normaali (5 min EKG, ultra)
* vWD - vapaa (vanhempien perusteella)

* RT 2 x ALO HYV
* Agi 1
* MH-kuvattu
* 2 x SERT, 2 x ROP

* SDY:n Monipuolisin dobermann 2019
* Mori KoiraNetissä
* omistaja Hanna Pasanen

Mori on 3-vuotias, avoin ja sosiaalinen narttu. Treenikentällä sen kanssa on ilo touhuta, se palkkautuu niin ruualla, saaliilla kuin sosiaalisellakin palkalla. Sen kanssa on helppo harrastaa lajia kuin lajia, uiminen on ehkä ainoa mistä se ei ole innostunut :) Morin kanssa on harrastettu tottelevaisuuden lisäksi agilityä, rally-tokoa ja FH-jälkeä. Rally-tokosta oli tarkoitus käydä vielä kokeessa ennen pentuja, mutta koronavirusepidemia muutti näitä suunnitelmia. Syksyllä sitten! Ensi vuonna on tavoitteena päästä FH-kokeeseen.

Kotioloissa Mori on huomaamaton, ei hötkyile turhia vaan keskittyy pyydystämään auringonsäteitä sohvalla. Se on kuitenkin aina valmis toimintaan! Mori elää myös toisen koiran kanssa ongelmitta, sen sosiaalisuus on myös treenikentällä ilo eikä se räyhää muille. Mori on tavattavissa kotona Espoossa tai treenikentällä.Morin ja Mötkön pennut on tarkoitus saattaa alulle seuraavasta juoksusta, jota odotetaan alkavaksi huhtikuussa. Jos kaikki menee suunnitellusti, pennut syntyvät keskellä kauneinta kesää, juhannuksen jälkeen. Etsin pennuille rakastavia ja aktiivisia koteja. Pennuista odotetaan toimeliaita koiranalkuja erilaisiin harrastuksiin ja perheenjäseniksi. Toivon niistä olevan iloa omistajilleen pitkäksi aikaa!

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Mukaan saa pentupaketin ja kasvattajan tuen pennun elämän haasteisiin!

Olen käynyt kasvattajakurssin. Kennelnimi on hyväksytty ja pennut tullaan rekisteröimään nimelle Zirconium Gemorinum. Olen Suomen Dobermannyhdistyksen ja Suomen Kennelliiton jäsen. Olen saanut Suomen Dobermannyhdistykseltä kultaisen ansiomerkin. Olen myös toko- ja rallytokokoetoimitsija, toimien näissä tehtävissä aktiivisesti.

Koirien kouluttaminen on lähellä sydäntäni ja treeniapua pennunomistajat saavat halutessaan - oli tavoitteena sitten koekentät tai kotioloissa mukava, toimiva koira. Ihanteellinen dobermann sopii niin käyttöön kuin näyttöön, eikä koiran ominaisuudet rajoita lajivalintaa. Dobermann on aktiivinen palveluskoira ja sen peruskoulutukseen on hyvä käyttää hieman aikaa varsinkin ensimmäisen vuoden aikana. Se on myös kaikessa mukana, utelias ja innokas tekemään mitä vain!

Jos haluat kuulla yhdistelmästä lisää tai olet kiinnostunut tulevasta pentueesta, ota yhteyttä hanna@doberock.net tai puhelimitse (iltaisin, päivisin WhatsApp) 050 593 6486. Morista löydät lisää tietoja kotisivuilta www.doberock.net.